Suomalaisia tiedelehtiä verkossa. Sivustolla on tällä hetkellä yli sata suomalaista tieteellistä lehteä ja vuosikirjaa.
HUOM! Jos haluat lukea Kuntoutus-lehden uusimpia numeroita, siirry e-lehteen SEAMK-Finnan kautta. Valitse linkiksi “Journal.fi Kirjautuminen SEAMKin sähköpostilla ja salasanalla (Haka) – Login with SEAMK email and password (Haka) – kaikki numerot – all issues.”
Vertaisarvioituja tiedelehtiä ja niiden artikkeleita vapaasti verkossa.
Online directory that indexes and provides access to high quality, open access, peer-reviewed journals and articles.
Ammattikorkeakoulujen verkkojulkaisu, joka viestittää ammattikorkeakoulujen tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnasta sekä ammattikorkeakoulutusta koskevasta tutkimuksesta kaikille kiinnostuneille. 
Theseus sisältää suomalaisten ammattikorkeakoulujen opinnäytetöitä sekä henkilökunnan julkaisuja.
Theseus is an open repository of the universities of applied sciences. It gives online access to theses and publications from Finnish universities of applied sciences.
Aalto-yliopiston julkaisuarkisto sisältää Aalto-yliopistossa tuotettuja julkaisuja kuten opinnäytteitä, konferenssijulkaisuja, artikkeleita ja muuta korkeakoulujen tuottamaa tutkimusaineistoa.
JYX on Jyväskylän yliopistossa tuotettujen julkaisujen ja muiden aineistojen open access -arkisto. Valtaosa kokoelmasta on kaikille avoimia, mutta joidenkin aineistojen käyttöä on rajoitettu tekijänoikeudellisista syistä.
Julkari on Sosiaali- ja terveysministeriön hallinnonalan yhteinen avoin julkaisuarkisto. Julkari toimii Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen osalta myös julkaisurekisterinä.
Julkari is the shared open repository for the publications of the Ministry of Social Affairs and Health's administrative branch organisations. Many of the publications are freely accessible as pdfs and citing them is allowed, as long as the source is mentioned. Julkari also serves as the Finnish Institute of Health and Welfare’s (THL) publications register.
Teknologian tutkimuskeskus VTT:n julkaisut. Englanninkieliset sivut.
Information on VTT Technical Research Centre of Finland's employees and their publications and other research activities.
Fysiikan, matematiikan, tietojenkäsittelytieteen, kvantitatiivisen biologian, kvantitatiivisen rahoituksen, tilastotieteen, sähkötekniikan, systeemitieteen ja talouden alojen tieteellisiä artikkeleita vapaasti verkossa.
arXiv is a free distribution service and an open-access archive for scholarly articles in the fields of physics, mathematics, computer science, quantitative biology, quantitative finance, statistics, electrical engineering and systems science, and economics.
Vertaisarvioituja tieteellisiä kirjoja vapaasti verkossa.
DOAB is a community-driven discovery service that indexes and provides access to scholarly, peer-reviewed open access books and helps users to find trusted open access book publishers. All DOAB services are free of charge and all data is freely available.
Avointen julkaisuarkistojen hakemisto.
Global Directory of Open Access Repositories.
Kattava kansainvälinen biolääketieteen ja terveystieteiden viitetietokanta, joka sisältää mm. MEDLINE -viitetietokannan sekä muita biolääketieteellisten julkaisujen viitteitä.
PubMed comprises citations for biomedical literature from MEDLINE, life science journals, and online books. Citations may include links to full text content from PubMed Central and publisher web sites.
Avointen julkaisuarkistojen hakemisto.
Global Directory of Open Access Repositories.
Taloustieteen ja siihen liittyvien alojen tutkimusaineistoja.
Research data in economics and related fields.
SSRN on julkaisualusta varhaisen vaiheen tutkimuksen jakeluun. SSRN keskittyi alun perin yhteiskuntatieteisiin vuonna 1994, mutta siitä on kasvanut lajinsa monitieteisin palvelu, joka edustaa tieteenaloja monilta eri tutkimusaloilta, mukaan lukien soveltavat tieteet, terveystieteet, humanistiset tieteet, biotieteet, luonnontieteet, fyysiset tieteet ja yhteiskuntatieteet.
SSRN toimii hyödyllisenä lähtökohtana sekä opiskelijoille ja tutkijoille että paikkana, jossa he voivat tiedottaa tuloksistaan jo varhaisessa vaiheessa ennen julkaisemista akateemisissa lehdissä.
SSRN is a platform for the dissemination of early-stage research. From its initial focus on the social sciences in 1994, SSRN has grown to become the most interdisciplinary service of its kind, representing disciplines across the full research spectrum, including the applied sciences, health sciences, humanities, life sciences, physical sciences, and social sciences.
SSRN is instrumental both as a starting point for students and faculty in the research process, and as a place to communicate their findings at an early stage, prior to publication in academic journals.
