Skip to main content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.
Go to home page

Julkaisijan opas - ohjeita kirjoittajille

SeAMKin ohjeet kirjoittajille. Julkaisutietojen ilmoittaminen, SeAMKin julkaisukanavat, avoin julkaiseminen, tutkimus- ja asiantuntijaviestintä.

Julkaisutoiminta SeAMKissa

Tervetuloa SeAMKin julkaisijan oppaaseen!

 

Opas neuvoo, miten tulee toimia, kun haluat julkaista SeAMKin omissa julkaisukanavissa tai muissa ammatillisissa tai tieteellisissä julkaisukanavissa. Opas sisältää tietoa myös avoimesta julkaisemisesta ja tutkimus- ja asiantuntijaviestinnästä.

 


Miksi kirjoittaisit?

  • Lyijykyniä purkissa ja kirjapino jonka päällä on kamera.Julkaisutoiminta on tärkeä osa SeAMKin opetusta sekä TKI-toimintaa.
  • Julkaisutoiminnalla tuot esille osaamista ja asiantuntijuutta. 
  • Julkaisutoiminta tukee SeAMKin markkinointia, imagon rakentamista ja viestintää.
  • Ansiokkaat julkaisut kertovat laadukkaasta TKI-toiminnasta.
  • Julkaisu on meriitti tekijälleen.
  • Julkaisut, taiteellinen toiminta, audiovisuaaliset aineistot ja tieto- ja viestintätekniset ohjelmat tuovat  2 % TKI-toiminnalle tulevasta rahoituksesta (OKM:n julkaisuluokat A–F, I.) Laskennassa otetaan huomioon kolmen viimeisen vuoden julkaisut. Avoimista A-E-luokkien julkaisuista palkitaan rahoitusmallissa kertoimella 1,2.

 

SeAMKin henkilökunnan julkaisut

Oppaan käyttöoikeudet

Creative Commons -lisenssi
Julkaisijan opas - ohjeita kirjoittajille on lisensoitu Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä.

Saavutettavuusseloste