Security and Privacy in the Internet of Things: Challenges and Solutions
Tekijä
Artikkeleita ja e-lehtiä monelta eri tieteenalalta.
Great resource of scholarly information. Contains comprehensive multidisciplinary content and provides access to acclaimed full-text articles, journals and magazines.
Alma Median aikakauslehtipalvelu. Sisältää seuraavat lehdet: Talouselämä, Tekniikka & Talous, Tivi, Arvopaperi, Mikrobitti, Kauppalehti sekä Uusi Suomi.
Alma Arkisto sisältää seuraavien Alma Median julkaisemien lehtien artikkeleita usean vuoden ajalta: Arvopaperi, Arvoasunto, Energia, Fakta, Iltalehti, Kauppalehti, Markkinointi & Mainonta, Mediuutiset, Metallitekniikka, Mikrobitti, MikroPC, Talouselämä, Tekniikka&Talous, Tekniikan Historia, Tivi, Uratie. Kaikkien lehtien sisältö ei enää päivity.
Arton ja Journal.fi-palvelun kotimaisia artikkeleita voi hakea suoraan SEAMK-Finnan Kotimaiset artikkelit -haun kautta.
Arto on kotimaisten tieteellisten ja ammatillisten artikkelien viitetietokanta. Osa Arton artikkeleista on luettavissa elektronisena. Journal.fi sisältää suomalaisia tiedelehtiä ja niiden artikkeleita. Suurin osa lehdistä on avoimesti verkossa, mutta joissakin lehdissä artikkelit tulevat avoimesti saataville korkeintaan vuoden viiveellä.
Fysiikan, matematiikan, tietojenkäsittelytieteen, kvantitatiivisen biologian, kvantitatiivisen rahoituksen, tilastotieteen, sähkötekniikan, systeemitieteen ja talouden alojen tieteellisiä artikkeleita vapaasti verkossa.
arXiv is a free distribution service and an open-access archive for scholarly articles in the fields of physics, mathematics, computer science, quantitative biology, quantitative finance, statistics, electrical engineering and systems science, and economics.
Saksalainen BASE – Bielefeld Academic Search Engine on yksi maailman laajimmista hakukoneista erityisesti tieteellisten verkkoaineistojen osalta. Noin 60 % indeksoiduista tietueista on saatavilla koko tekstinä ilmaiseksi (Open Access).
BASE – Bielefeld Academic Search Engine is one of the world's most voluminous search engines especially for academic web resources. You can access the full texts of about 60% of the indexed records for free (Open Access).
Tieteellisisiä aikakauslehtiä ja artikkeleita. Aihealueet: insinööritieteet, laskentatoimi, rahoitus ja taloustiede, liiketoiminta, johtaminen ja strategia, terveys- ja sosiaaliala, kirjasto- ja informaatiotieteet, markkinointi, logistiikka, laatu sekä matkailu- ja ravintola-ala.
Comprehensive, cross-disciplinary database which includes scholarly journals and articles. Subject areas: Engineering, Accounting, Finance and Economics, Business, Management and Strategy, Marketing, Operations, Logistics and Quality, Health and Social Care, Library & Information Sciences, Tourism and Hospitality Management.
Tekoälypohjainen työkalu tutkimusartikkeleiden hakuun. Keenious plussalla voi etsiä tekstin tai PDF-tiedoston perusteella tieteellisiä artikkeleita. Keenious plus analysoi tekstin ja hakee samankaltaisia artikkeleita.
Pääsy Keenious plus -työkaluun aktivoidaan SEAMKin Microsoft-kirjautumisella. Käytä tilin luonnissa SEAMKin sähköpostiosoitetta. Tilin luonnin jälkeen työkalua käytetään osoitteessa https://keenious.com. Kirjautuneena voi hyödyntää Keenious plus -työkalun kaikkia ominaisuuksia.
Keenious plus toimii sekä verkkoselaimessa että Word- ja Google Docs -tekstinkäsittelyohjelmissa. Näihin lisättävän Keenious Research Explorer -lisäosan avulla voi tekstiä kirjoittaessa etsiä artikkeleita, jotka liittyvät kirjoittajan valitsemaan tekstinosaan.
AI-based article search tool. With Keenious plus, you can search for scholarly articles either based on text or on a PDF document. Keenious plus analyses the text and searches for similar articles.
Activate your access to the SEAMK Keenious plus with the SEAMK Microsoft login. Use your SEAMK email address to create an account. After creating your account, Keenious Plus will be used at https://keenious.com. Logged in to the tool, you can use all the features of Keenious plus.
Keenious plus works both in the web browser and in Word and Google Docs. With the Keenious Research Explorer add-on, you can search for articles related to your selected text area while you write.
Artikkeleita ja aikakauslehtiä monilta eri tieteenaloilta.
Sage provides full text access to hundreds of journal titles. Subject areas include health sciences, life & biomedical sciences, material sciences & engineering and social sciences & humanities.
Kirjastoon painettuina ja e-lehtinä tilatut konetekniikan lehdet ja niiden varastointiedot löydät listasta.
Painettujen lehtien kaksi viimeistä vuosikertaa on sijoitettu Kampustalon Tapio-saliin. Vanhemmat numerot löytyvät varastosta.
Painettuja lehtiä ei lainata, mutta voit ottaa niistä maksullisia kopioita. Voit myös skannata lehtiartikkeleita sähköpostiisi ja muistitikulle, se on ilmaista.
E-lehtiä voi lukea myös etänä kirjautumalla sisään SEAMKin sähköpostilla ja salasanalla Haka-kirjautumisen kautta.
Journal.fi on uusi tiedelehtien toimittamiseen ja julkaisemiseen tarkoitettu palvelu, jota ylläpitää Tieteellisten seurain valtuuskunta. Sivustolla on tällä hetkellä noin 80 suomalaista tieteellistä lehteä ja vuosikirjaa.
Insinöörien ja insinööriopiskelijoiden käyttöön tarkoitettu aineisto, joka sisältää tekniikan eri alojen e-kirjoja ja hakuteoksia sekä interaktiivisia muokattavia taulukoita ja grafiikkaa.
SEAMKiin tilatut paketit: Food Science, Industrial Engineering & Operations Management, Manufacturing Engineering, Mechanics & Mechanical Engineering, Process Design, Control and Automation, Software Engineering.
Tarkempia ohjeita löytyy e-kirjaoppaasta.
Thousands of e-books and reference books in engineering and technology. Includes also interactive tools such as tables, graphs, equations and an unit convertor. Perfect resource for engineers and engineering students.
Our subscription: Food Science, Industrial Engineering & Operations Management, Manufacturing Engineering, Mechanics & Mechanical Engineering, Process Design, Control and Automation, Software Engineering.
Instructions available on our E-book Guide.
Enimmäkseen englanninkielisiä e-kirjoja eri aloilta. Ebsco eBook Collection sisältää Ebsco Academic Collection -pakettiin kuuluvat e-kirjat sekä kirjaston hankkimat yksittäiset e-kirjat.
Tarkempia ohjeita löytyy e-kirjaoppaasta.
Growing package of multidisciplinary e-book titles representing a broad range of academic subject matter. Instructions available on our E-book Guide.
ProQuest Ebook Central -kokoelma sisältää pääasiassa englanninkielisiä, mutta myös muunkielisiä e-kirjoja eri aloilta ja eri kustantajilta. Sisältää myös kirjaston yksittäisiä rajoitettujen yhtäaikaisten käyttäjien lisenssillä hankkimia e-kirjoja.
Tarkempia ohjeita löytyy e-kirjaoppaasta.
Large multidisciplinary collection of scholarly e-books from several publishers. Mostly in English but also in other languages. Includes also e-books which can only be accessed by limited amount of users at a time.
Instructions available on our E-book Guide.
Verkossa avoimesti käytettävissä olevia tieteellisiä e-lehtiä ja e-kirjoja luonnontieteiden, teknologian, lääketieteen, yhteiskunta- ja humanististen tieteiden aloilta.
Peer-reviewed open access journals and books covering the fields of physical science, engineering, technology, life sciences, health sciences, social sciences and humanities.
