Skip to main content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

E-kirjat

Tietoa kirjaston hankkimista e-kirjapalveluista ja ohjeita niiden käyttöön.

Alma Talent Verkkokirjahylly

Kokoelman sisältö

Valikoima Alma Talentin julkaisemia ammatillisia e-kirjoja oikeustieteen, esimiestyön, taloushallinnon ja verotuksen aihealueilta. Palveluun lisätään uusia e-kirjoja jatkuvasti. Sisältää myös entisen Alma Talent Fokuksen päivittyvät teokset juridiikan, taloushallinnon, verotuksen ja yritystoiminnan aloilta. Valitse etusivun Uusimmat-pudotusvalikosta Päivittyvät teokset -hylly.

Mistä e-kirjat löytyvät?

Verkkokirjahyllyn yksittäiset e-kirjat löytyvät SeAMK-Finnasta. Verkkokirjahyllyn eri aiheiset hyllyt löytyvät palvelun etusivun Uusimmat-pudotusvalikon alta. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä.

Käyttöoikeus ja kirjautuminen

SeAMKin opiskelijat ja henkilökunta. Paikalliskäyttäjät kirjaston tiloissa. Käytössä SeAMKin verkossa ja etäkäytön kautta. Kirjautuminen etäkäyttöön SeAMKin tunnuksilla. Ohjeet etäkäyttöön.

Samanaikaisten käyttäjien määrä

Ei rajoituksia.

E-kirjan lataaminen ja lukeminen

Verkkokirjahyllyn teoksia luetaan tietokoneen selaimessa. Kirjoja ei voi ladata tietokoneelle eikä muille laitteille. Erityistä lukuohjelmaa ei tarvita.

Tulostaminen

Tulostamista ei ole rajoitettu.

Käyttöohjeita

Pikaohje Verkkokirjahyllyn käyttöön

Muuta

Alma Talentin verkkopalveluihin voi myös luoda henkilökohtaisen tilin, jolloin kaikki SeAMKin hankkimat Alma Talent -palvelut ovat käytössä yhdellä kirjautumisella. Kirjautuminen ei ole välttämätöntä.

kuvakaappaus Verkkokirjahyllyn e-kirjoista.

Saavutettavuusseloste