Siirry pääsisältöön

E-kirjat

Tietoa kirjaston hankkimista e-kirjapalveluista ja ohjeita niiden käyttöön.

Alma Talent Bisneskirjasto

Kokoelman sisältö

Valikoima Alma Talentin julkaisemien bisneskirjaston e-versioita. Kirjojen teemoja ovat liiketoiminnan kehittäminen, johtaminen ja ammattilaisena kehittyminen. Kokoelma täydentyy jatkuvasti.

Mistä e-kirjat löytyvät?

Bisneskirjaston yksittäiset e-kirjat löytyvät SeAMK-Finnasta. Kaikki teokset löytyvät myös palvelun omilta sivuilta.

Käyttöoikeus ja kirjautuminen

SeAMKin opiskelijat ja henkilökunta. Paikalliskäyttäjät kirjaston tiloissa. Käytössä SeAMKin verkossa ja etäkäytön kautta. Kirjautuminen etäkäyttöön SeAMKin tunnuksilla. Ohjeet etäkäyttöön.

Samanaikaisten käyttäjien määrä

Ei rajoituksia.

E-kirjan lataaminen ja lukeminen

Bisneskirjaston teoksia luetaan tietokoneen selaimessa. Kirjoja ei voi ladata tietokoneelle eikä muille laitteille. Erityistä lukuohjelmaa ei tarvita.

Tulostaminen

Tulostamista ei ole rajoitettu.

Käyttöohjeita

Pikaohje Bisneskirjaston käyttöön

Lisätietoa: Alma Talentin e-aineistot opiskelijoille

Saavutettavuus

Alma Talent Bisneskirjasto toimii selaimella. Palvelussa on vähän saavutettavuutta parantavia ominaisuuksia itsessään, mutta selaimissa olevia toimintoja voi käyttää. Navigoinnissa on puutteita, jotka haittaavat selaimen ruudunlukijan toimintaa. Saavutettavuus on paras näönvaraisesti toimittaessa. Erillisen ruudunlukuohjelman (esimerkiksi NVDA) käyttäjän kannattaa lukea kirja Adobe Reader –ohjelmassa verkkoselaimen sijaan. DRM-suojaus (digitaaliset käyttöoikeudet) saattaa haitata lukuohjelmien käyttöä. Joissakin e-kirjoissa tarjolla lisäksi kuunneltava versio.

Muuta

Alma Talentin verkkopalveluihin voi myös luoda henkilökohtaisen tilin, jolloin kaikki SeAMKin hankkimat Alma Talent -palvelut ovat käytössä yhdellä kirjautumisella. Kirjautuminen ei ole välttämätöntä.

E-kirjoja Bisneskirjaston etusivulla.

Saavutettavuusseloste