Siirry pääsisältöön

E-kirjat

Tietoa kirjaston hankkimista e-kirjapalveluista ja ohjeita niiden käyttöön.

Alma Talent Bisneskirjasto

Kokoelman sisältö

Valikoima Alma Talentin julkaisemien bisneskirjaston e-versioita. Kirjojen teemoja ovat liiketoiminnan kehittäminen, johtaminen ja ammattilaisena kehittyminen. Kokoelma täydentyy jatkuvasti.

Mistä e-kirjat löytyvät?

Bisneskirjaston yksittäiset e-kirjat löytyvät SeAMK-Finnasta. Kaikki teokset löytyvät myös palvelun omilta sivuilta.

Käyttöoikeus ja kirjautuminen

SeAMKin opiskelijat ja henkilökunta. Paikalliskäyttäjät kirjaston tiloissa. Käytössä SeAMKin verkossa ja etäkäytön kautta. Kirjautuminen etäkäyttöön SeAMKin tunnuksilla. Ohjeet etäkäyttöön.

Samanaikaisten käyttäjien määrä

Ei rajoituksia.

E-kirjan lataaminen ja lukeminen

Bisneskirjaston teoksia luetaan tietokoneen selaimessa. Kirjoja ei voi ladata tietokoneelle eikä muille laitteille. Erityistä lukuohjelmaa ei tarvita.

Tulostaminen

Tulostamista ei ole rajoitettu.

Käyttöohjeita

Pikaohje Bisneskirjaston käyttöön

Lisätietoa: Alma Talentin e-aineistot opiskelijoille

Saavutettavuus

Alma Talent Bisneskirjasto toimii selaimella ja on saavutettava. Kirjojen käyttö onnistuu myös ruudunlukuohjelman avulla ja kirjapalvelun kuvakkeilla on tekstivastineet. Kirjoissa on myös sivunumerot. Ongelmallisia kohtia saattaa olla sellaisissa kirjoissa, jotka sisältävät taulukoita tai kuvia. Kuvilla ei välttämättä ole tekstivastineita.

Selainkuuntelu onnistuu Edge-, Firefox- ja Chrome-verkkoselainten omilla laajennuksilla tai lisätoiminnoilla. Alma Talentilla ei ole omaa kuuntelutoimintoa. Palvelu toimii NVDA:lla. Kuuntelu toimii myös iOS-mobiililaitteiden VoiceOver-näytönlukijalla.

Lisätietoa Celian verkkosivuilta: E-kirjojen saavutettavuus: testaustuloksia

Muuta

Alma Talentin verkkopalveluihin voi myös luoda henkilökohtaisen tilin, jolloin kaikki SeAMKin hankkimat Alma Talent -palvelut ovat käytössä yhdellä kirjautumisella. Kirjautuminen ei ole välttämätöntä.

E-kirjoja Bisneskirjaston etusivulla.

Saavutettavuusseloste