Ruokaketju

Arton ja Journal.fi-palvelun kotimaisia artikkeleita voi hakea suoraan SEAMK-Finnan Kotimaiset artikkelit -haun kautta. 

Arto on kotimaisten tieteellisten ja ammatillisten artikkelien viitetietokanta. Osa Arton artikkeleista on luettavissa elektronisena. Journal.fi sisältää suomalaisia tiedelehtiä ja niiden artikkeleita. Suurin osa lehdistä on avoimesti verkossa, mutta joissakin lehdissä artikkelit tulevat avoimesti saataville korkeintaan vuoden viiveellä.

Kotimaisten e-lehtien verkkopalvelu. SEAMKilaisten käytettävissä olevat lehdet: Aromi, Elintarvike ja Terveys, Evento, Fysioterapia, KM VET, Koneviesti, Kuluttaja, Käytännön Maamies, Maaseudun Tulevaisuus, Metsälehti, Rakennuslehti, Tekniikan Maailma, Tilisanomat ja Tutkiva hoitotyö. 

Kirjaudu palveluun SEAMKin sähköpostiosoitteella ja salasanalla HAKA-kirjautumisen kautta. Kutakin lehteä voi lukea yksi lukija kerrallaan. Palvelu ilmoittaa, jos kaikki lukulisenssit ovat käytössä ja näyttää, millä sijalla olet jonossa.

Kotimainen terveystieteiden viitetietokanta. Artikkeliviitteitä suomalaisista lääke- ja hoitotieteellisistä julkaisuista, väitöskirjoista, opinnäytteistä, kirjoista ja raporteista. Osasta viitteistä on linkit kokoteksteihin.

Artikkeleita ja e-lehtiä monelta eri tieteenalalta.

Great resource of scholarly information. Contains comprehensive multidisciplinary content and provides access to acclaimed full-text articles, journals and magazines.

Maa- ja metsätalouden sekä lähialojen ilmainen lehti- ja kirjallisuusviitetietokanta.

AGRIS is one of the most comprehensive search engines in food and agricultural scientific literature providing free access to millions of bibliographic records in 121 different languages.

Open access -lehtiä biologian, biolääketieteen ja lääketieteen aloilta.

Peer-reviewed open access journals. The portfolio of journals spans all areas of biology, biomedicine and medicine and includes broad interest titles alongside specialist journals.

Vertaisarvioituja tiedelehtiä ja niiden artikkeleita vapaasti verkossa.

Online directory that indexes and provides access to high quality, open access, peer-reviewed journals and articles.

Tieteellisisiä aikakauslehtiä ja artikkeleita. Aihealueet: insinööritieteet, laskentatoimi, rahoitus ja taloustiede, liiketoiminta, johtaminen ja strategia, terveys- ja sosiaaliala, kirjasto- ja informaatiotieteet, markkinointi, logistiikka, laatu sekä matkailu- ja ravintola-ala.

Comprehensive, cross-disciplinary database which includes scholarly journals and articles. Subject areas: Engineering, Accounting, Finance and Economics, Business, Management and Strategy, Marketing, Operations, Logistics and Quality, Health and Social Care, Library & Information Sciences, Tourism and Hospitality Management.

Artikkeleita, e-lehtiä ja raportteja elintarviketeollisuuden ja maataloustuotannon eri aiheisiin.

Full-text access to hundreds of food-industry articles and reports. Topics include agribusiness, food & beverage science, food packaging, food processing, food safety, food service, food shipping, food/culinary innovation, food-related product development.

Kattava kansainvälinen biolääketieteen ja terveystieteiden viitetietokanta, joka sisältää mm. MEDLINE -viitetietokannan sekä muita biolääketieteellisten julkaisujen viitteitä.

PubMed comprises citations for biomedical literature from MEDLINE, life science journals, and online books. Citations may include links to full text content from PubMed Central and publisher web sites.

Hoito- ja lääketieteen lehtiartikkeleita vuoteen 2010 saakka. Valitse Your Journals@Ovid.

Nursing and medicine journals until 2010. Choose Your Journals@Ovid.

Artikkeleita ja aikakauslehtiä monilta eri tieteenaloilta.

Sage provides full text access to hundreds of journal titles. Subject areas include health sciences, life & biomedical sciences, material sciences & engineering and social sciences & humanities.

Tekoälypohjainen työkalu tutkimusartikkeleiden hakuun. Keenious plussalla voi etsiä tekstin tai PDF-tiedoston perusteella tieteellisiä artikkeleita. Keenious plus analysoi tekstin ja hakee samankaltaisia artikkeleita.

Pääsy Keenious plus -työkaluun aktivoidaan SEAMKin Microsoft-kirjautumisella. Käytä tilin luonnissa SEAMKin sähköpostiosoitetta. Tilin luonnin jälkeen työkalua käytetään osoitteessa https://keenious.com. Kirjautuneena voi hyödyntää Keenious plus -työkalun kaikkia ominaisuuksia.

Keenious plus toimii sekä verkkoselaimessa että Word- ja Google Docs -tekstinkäsittelyohjelmissa. Näihin lisättävän Keenious Research Explorer -lisäosan avulla voi tekstiä kirjoittaessa etsiä artikkeleita, jotka liittyvät kirjoittajan valitsemaan tekstinosaan.

AI-based article search tool. With Keenious plus, you can search for scholarly articles either based on text or on a PDF document. Keenious plus analyses the text and searches for similar articles. 

Activate your access to the SEAMK Keenious plus with the SEAMK Microsoft login. Use your SEAMK email address to create an account. After creating your account, Keenious Plus will be used at https://keenious.com. Logged in to the tool, you can use all the features of Keenious plus.

Keenious plus works both in the web browser and in Word and Google Docs. With the Keenious Research Explorer add-on, you can search for articles related to your selected text area while you write. 

Lakitietopalvelu, joka sisältää mm. ajantasaisen lainsäädännön, juridisen uutispalvelun, Lakikirjaston juridiset lehdet (Defensor Legis ja Lakimies), artikkelit ja kirjat, valtiosopimukset ja EU-lainsäädännön, hallituksen esitykset, oikeuskäytäntöä, virallistietoa, asiakirjamalleja ja lakikielen sanakirjan. Palvelu sisältää myös sellaista aineistoa, mitä SEAMK ei ole tilannut. 

Tarkempia ohjeita löytyy e-kirjaoppaasta.

Suomalaisen oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton verkkopalvelu. Sisältö: lainsäädäntö, oikeuskäytäntö, hallituksen esitykset, viranomaiset ja valtiosopimukset.

SFS Online sisältää suomalaisia ja Suomessa käytettyjä standardeja. SEAMKin sopimukseen kuuluu käännettyjä ja englanninkielisiä SFS-standardeja eri tieteenaloilta. Myös ruotsinkieliset standardit sisältyvät kokoelmaan. Englanninkieliset sähköteknisen alan SFS-EN-standardit ja alkuperäiskielellä julkaistut ISO- ja IEC-standardit eivät sisälly sopimukseen. 

SFS Online -palveluun kirjaudutaan SEAMKin sähköpostilla ja salasanalla Haka-kirjautumisen kautta. Jotta standardin pystyy avaamaan, pitää tietokoneelle olla asennettuna Adobe Acrobat Reader.

SFS Online contains Finnish standards and standards used in Finland. The SEAMK contract includes translated and English SFS standards from various disciplines. Standards in Swedish are also included in the collection. SFS-EN electrical engineering standards in English and ISO and IEC standards published in their original language are not included.

The SFS Online service is accessible via the SEAMK email and password through the Haka login. In order to open the standard, Adobe Acrobat Reader must be installed on your computer.