E-kirjasto

E-kirjoja, e-lehtiä, hakuteoksia ja tietokantoja SeAMKin tutkinto-opiskelijoiden ja henkilökunnan käyttöön. E-aineistoja voi käyttää SeAMKin verkossa olevilta tietokoneilta tai verkon ulkopuolelta kirjautumalla SeAMK-tunnuksilla etäkäyttöön.

Loading...

.

Ohjeita e-aineistojen käyttöön

Uudet ja koekäytössä olevat e-aineistot

Loading...
Uutuushankintoja tai aineistoja, jotka ovat määräajan seamkilaisten testattavissa.
Valikoima Alma Talentin julkaisemia e-kirjoja johtamisen, liiketoiminnan kehittämisen, sijoittamisen ja itsensä kehittämisen aihealueilta.
Artikkeleita, e-lehtiä, yritystietoa, maa- ja toimialaraportteja liiketalouden, kaupan ja yrittäjyyden aloilta.
Lakitietopalvelu, joka sisältää mm. ajantasaisen lainsäädännön, juridisen uutispalvelun, Lakikirjaston juridiset lehdet (Defensor Legis ja Lakimies), artikkelit ja kirjat, valtiosopimukset ja EU-lainsäädännön, hallituksen esitykset, oikeuskäytäntöä, virallistietoa, asiakirjamalleja ja lakikielen sanakirjan. Palvelu sisältää myös sellaista aineistoa, mitä SeAMK ei ole tilannut.
KauppakamariTieto on ajantasainen tietopalvelu, josta löytyy tietoa muun muassa työlainsäädäntöön, talous- ja henkilöstöhallintoon sekä ulkomaankauppaan liittyen 12 eri teoksesta. Palveluun sisältyy myös Ammattikirjasto, jossa on Kauppakamarin julkaisemien kirjojen e-versiot.
Koekäytössä | Trial
OppiTroppi on klassiselle tietopeli-logiikalle rakentuva oppimisympäristö, jossa oppiminen on mukavaa. Oppimista tukevat videojohdannot ja nopeat, vastauskohtaiset palautteet sekä mahdollisuus pelin aikaiseen lisäopiskeluun. Oppimissisällöt: Lääkelaskenta ja Kansansairaudet
Rakennustiedon tietopalvelujen uusi käyttöliittymä. RT-, LVI-, KH- ja Ratu-kortistot, jotka sisältävät rakentamiseen tarvittavat säännökset, laatuvaatimukset, ohjeet ja tuotetiedot. Käytä selaimena Firefoxia tai Chromea. Valitse etusivulta "Kirjaudu sisään" ja "IP-kirjautuminen". Max. 25 yhtäaikaista käyttäjää. Tyhjennä selaushistoria, jos PDF-kortit eivät avaudu.

Tarvitsetko apua?

Kysy

 kirjastosta

 Jelpparista

  kirjaston chatissa
Chat-ikkuna avautuu näytön alareunasta. Chatin kiinniollessa voit jättää viestin.

Ohjeita kirjaston ja aineistojen käyttöön

Loading...
Loading...
title
Loading...