E-kirjasto

E-kirjoja, e-lehtiä, hakuteoksia ja tietokantoja SeAMKin tutkinto-opiskelijoiden ja henkilökunnan käyttöön. E-aineistoja voi käyttää SeAMKin verkossa olevilta tietokoneilta tai verkon ulkopuolelta kirjautumalla SeAMK-tunnuksilla etäkäyttöön.

Loading...

.

Ohjeita e-aineistojen käyttöön

Uudet ja koekäytössä olevat e-aineistot

Loading...
Uutuushankintoja tai aineistoja, jotka ovat määräajan seamkilaisten testattavissa.
Koekäytössä | Trial
OppiTroppi on klassiselle tietopeli-logiikalle rakentuva oppimisympäristö, jossa oppiminen on mukavaa. Oppimista tukevat videojohdannot ja nopeat, vastauskohtaiset palautteet sekä mahdollisuus pelin aikaiseen lisäopiskeluun. Oppimissisällöt: Lääkelaskenta ja Kansansairaudet
Rakennustiedon tietopalvelujen käyttöliittymä. RT-, LVI-, KH- ja Ratu-kortistot, jotka sisältävät rakentamiseen tarvittavat säännökset, laatuvaatimukset, ohjeet ja tuotetiedot. Max. 25 yhtäaikaista käyttäjää.
Statista on yksi maailman kattavimmista tilastotietoon ja markkinadataan keskittyneistä sivustoista. Statista sisältää 1,5 miljoonaa tilastoa, markkinaennustetta, toimialakohtaista julkaisua, raporttia ja infograafia. Sivusto kokoaa yhteen alakohtaisen talous- ja kuluttajatiedon, mielipidekyselyt sekä maailmantalouden kiinnostavimmat trendit.

Tarvitsetko apua?

Kysy

 kirjastosta

 Jelpparista

  kirjaston chatissa
Chat-ikkuna avautuu näytön alareunasta. Chatin kiinniollessa voit jättää viestin.

Ohjeita kirjaston ja aineistojen käyttöön

Loading...
Loading...
title
Loading...