Verkkokirjahylly sisältää Alma Median kustantamia ammatillisia e-kirjoja ja päivittyviä hakuteoksia. Joissakin e-kirjoissa on tarjolla kuunneltava äänikirjaversio, joka löytyy e-version yhteydestä.
Verkkokirjahyllyssä on omat teemahyllyt eri oikeudenalojen, taloushallinnon, verotuksen ja esimiestyön kirjavalikoimille. Eri aiheiset hyllyt löytyvät etusivun Uusimmat-pudotusvalikon alta. Päivittyvät hakuteokset ovat juridiikan, taloushallinnon ja verotuksen perusteoksia, joita päivitetään lakimuutosten mukaan. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä.
Tarkempia ohjeita löytyy e-kirjaoppaasta.
ESGpalvelu kokoaa kaiken olennaisen tiedon kestävyysraportoinnista ja vastuullisuudesta. Palvelu sisältää tietoa ympäristövaikutusten (Environmental), sosiaalisten (Social) sekä taloudellisten ja hallinnollisten (Governance) vaikutusten raportoinnista. Sisällöntuotannosta vastaavat Suomen parhaat ESG-asiantuntijat eri aloilta ja palvelu päivittyy jatkuvasti.
ESGpalvelu löytyy palvelun SEAMK | Kirjahylly -pudotusvalikon alta.
KauppakamariTieto on aina ajan tasalla oleva sähköinen tietolähde liiketoiminnan eri osa-alueiden käyttöön. Se sisältää keskeisen tiedon taloushallinnosta, palkoista, verotuksesta, työsuhdeasioista ja juridiikasta.
Palveluun sisältyy myös Ammattikirjasto, joka sisältää Kauppakamarin julkaisemien kirjojen e-versiot. Useissa Ammattikirjaston e-kirjoissa on soitin, jonka avulla voi kuunnella kirjan sisällön. Kirjoihin lisätään kirja kerrallaan sisäänrakennettu kuunteluominaisuus.
Tarkempia ohjeita löytyy e-kirjaoppaasta.
ST-Akatemian ST-Online-palvelusta on hankittu ESGpalvelu ja kymmenen e-kirjaa:
Enintään 2 yhtäaikaista käyttäjää / e-kirja. Tarkempia ohjeita löytyy e-kirjaoppaasta.
Laaja taloustieteen aineisto, joka sisältää tuhansia alan e-lehtiä, artikkeleita, tutkimuksia, raportteja sekä maa- ja yritystietoa.
ABI/INFORM™ database comprises ABI/INFORM Global, ABI/INFORM Trade and Industry, and ABI/INFORM Dateline. The database features thousands of full-text journals, dissertations, working papers, key business and economics periodicals such as the Economist, country-and industry-focused reports, and downloadable data.
Artikkeleita ja e-lehtiä kirjanpidon, laskentatoimen ja verotuksen aloilta sekä artikkeleita, e-lehtiä ja raportteja pankkialalle.
Accounting research database which provides access to top journals, reference reports, proceedings, dissertations and more. Articles, e-journals and market reports for financial services and banking.
Alma Median aikakauslehtipalvelu. Sisältää seuraavat lehdet: Talouselämä, Tekniikka & Talous, Tivi, Arvopaperi, Mikrobitti, Kauppalehti sekä Uusi Suomi.
Alma Arkisto sisältää seuraavien Alma Median julkaisemien lehtien artikkeleita usean vuoden ajalta: Arvopaperi, Arvoasunto, Energia, Fakta, Iltalehti, Kauppalehti, Markkinointi & Mainonta, Mediuutiset, Metallitekniikka, Mikrobitti, MikroPC, Talouselämä, Tekniikka&Talous, Tekniikan Historia, Tivi, Uratie. Kaikkien lehtien sisältö ei enää päivity.
Arton ja Journal.fi-palvelun kotimaisia artikkeleita voi hakea suoraan SEAMK-Finnan Kotimaiset artikkelit -haun kautta.
Arto on kotimaisten tieteellisten ja ammatillisten artikkelien viitetietokanta. Osa Arton artikkeleista on luettavissa elektronisena. Journal.fi sisältää suomalaisia tiedelehtiä ja niiden artikkeleita. Suurin osa lehdistä on avoimesti verkossa, mutta joissakin lehdissä artikkelit tulevat avoimesti saataville korkeintaan vuoden viiveellä.
Liike-elämän ja talousalan artikkeleita ja uutisia Aasiasta ja Euroopasta. Sisältää mm. lehdet The Economist, Fortune and European Business Journal.
This database provides information pertinent to the study of business and finance topics across Asia and Europe, including academic journals, newspapers, newswires, and magazines. Find information on companies, economies, markets, international trade, and overall business conditions and practices throughout these regions.
Tieteellisisiä aikakauslehtiä ja artikkeleita. Aihealueet: insinööritieteet, laskentatoimi, rahoitus ja taloustiede, liiketoiminta, johtaminen ja strategia, terveys- ja sosiaaliala, kirjasto- ja informaatiotieteet, markkinointi, logistiikka, laatu sekä matkailu- ja ravintola-ala.
Comprehensive, cross-disciplinary database which includes scholarly journals and articles. Subject areas: Engineering, Accounting, Finance and Economics, Business, Management and Strategy, Marketing, Operations, Logistics and Quality, Health and Social Care, Library & Information Sciences, Tourism and Hospitality Management.
Suomalaisia tiedelehtiä verkossa. Sivustolla on tällä hetkellä yli sata suomalaista tieteellistä lehteä ja vuosikirjaa.
HUOM! Jos haluat lukea Kuntoutus-lehden uusimpia numeroita, siirry e-lehteen SEAMK-Finnan kautta. Valitse linkiksi “Journal.fi Kirjautuminen SEAMKin sähköpostilla ja salasanalla (Haka) – Login with SEAMK email and password (Haka) – kaikki numerot – all issues.”
Artikkeleita ja aikakauslehtiä monilta eri tieteenaloilta.
Sage provides full text access to hundreds of journal titles. Subject areas include health sciences, life & biomedical sciences, material sciences & engineering and social sciences & humanities.
Valikoima taloushallinnon kansainvälisiä tutkimuslehtiä. Käytettävissä myös etänä SEAMK-tunnuksillasi.
BrowZinen avulla löydät erityisesti kirjaston kansainvälisiä elektronisia lehtiä, joten käytä englanninkielisiä hakusanoja. Kirjastoon tilattuja ja avoimesti verkossa olevia suomalaisia e-lehtiä voit etsiä niiden nimellä.
BrowZine on SEAMK Kirjaston e-lehtien kokoelma, jonka avulla voi selata erityisesti kansainvälisiä e-lehtiä ja niiden artikkeleita.Voit luoda BrowZineen oman käyttäjätilin ja tallentaa sinne suosikkilehtiä ja artikkeleita. Saat palvelun kautta ilmoituksia kun valitsemistasi lehdistä ilmestyy uusi numero.
