Siirry pääsisältöön
Go to home page

Usein kysytyt kysymykset (UKK) opinnäytetyöstä

Usein kysyttyjä kysymyksiä opinnäytetyöprosessiin liittyen.

Ouriginal-tarkastus

HUOM! Ouriginal-ohjelma vaihtuu syksyllä 2024 Turnitin-ohjelmaan.

 

Minulle on epäselvää, missä vaiheessa teen Ouriginal-tarkastuksen ja voiko sen jälkeen työtä vielä korjata?  

Tee tarkastus viimeistään silloin kun opinnäytetyösi alkaa olla valmis ja ohjaava opettajasi pyytää sen tekemään. Joissakin tilanteissa tarkastuksia voidaan joutua tekemään useitakin. Theseus-tallennusvaiheessa työ pitää olla kaikilta osin korjattu ja julkaisukelpoinen. 

 

Mihin sähköpostiosoitteeseen minun pitää lähettää opinnäytetyöni tarkastettavaksi?

Lähetä opinnäytetyösi ohjaajasi Ouriginal-sähköpostiosoitteeseen, joka on muotoa etunimi.sukunimi.SEAMK@analysis.urkund.com. Esimerkiksi Olli Opettajan Ouriginal-osoite olisi Olli.Opettaja.SEAMK@analysis.urkund.com

 

Mitä teen, kun vahvistusviestiä ei tule?

Vahvistusviesti pitäisi tulla muutaman minuutteja sisällä dokumentin lähettämisestä. Viesti voi mennä myös roskapostiin. 

Vaikka vahvistusviestiä ei tule, voi lähetys silti olla onnistunut. Voit tarkistaa onko lähetys onnistunut tekemällä tunnuksen palveluun  https://secure.urkund.com/account/account/create  Käytä tilin rekisteröintiin samaa sähköpostiosoitetta, mistä lähetit työsi.  

Voit palauttaa työsi myös kirjautuneena palveluun ja valitsemalla sieltä 'Lataa tiedostoja' ja vastaanottajaksi laittaa ohjaavan opettajan Urkund/Ouriginal-osoitteen, jos sähköpostilähetys ei ole aikaisemmin onnistunut. 

Saavutettavuusseloste