Siirry pääsisältöön

LibKey ja BrowZine

Opas LibKey- ja BrowZine-palveluiden käyttöön Seinäjoen ammattikorkeakoulussa. LibKey ja BrowZine helpottavat varsinkin kansainvälisten artikkelien ja e-lehtien hakua ja löytymistä.

Mikä BrowZine?

BrowZine-logo.BrowZine on SeAMKiin hankittujen kansainvälisten ja verkossa avoimesti saatavilla olevien elektronisten lehtien kokoelma.

Voit selata e-lehtiä aiheittain ilman kirjautumista. Lehdet on jaoteltu 12 aihealueeseen, esimerkiksi

  • Biological Sciences
  • Biomedical and Health Sciences
  • Business and Economics
  • Engineering and Technology
  • Social Science and Behavioral Science


Voit etsiä lehtiä myös nimen mukaan. Jos palvelu kysyy tunnuksia, kirjaudu etäkäyttöön omilla SeAMK-tunnuksillasi.

Kaikki kirjaston tilaamat lehdet – painetut ja elekroniset – löytyvät SeAMK-Finnan Selaa lehtilistaa -haulla.

Seuraa alasi lehtiä ja tallenna artikkeleita omiin hyllyihin

Kun teet BrowZineen omat tunnukset, voit tallentaa suosikkilehtiä omiin hyllyihin ja saada sähköposti-ilmoituksia, kun uusi numero ilmestyy.Browzinea voi käyttää eri laitteilla.

Voit myös tallentaa artikkeleita myöhempää käyttöä varten, viedä viitteitä viitteidenhallintaohjelmiin ja jakaa artikkeleita sähköpostitse.

BrowZinen käyttö on vapaaehtoista. Oman tilin käyttö edellyttää rekisteröitymisen palveluun.  Sähköpostiosoitteena voit käyttää haluamaasi osoitetta. BrowZineen antamasi tiedot säilytetään Yhdysvalloissa sijaitsevilla palvelimilla. Käyttämällä tätä palvelua hyväksyt BrowZinen tietosuojakäytännön.

BrowZinelle on saatavissa myös oma mobiilisovellus. Voit ladata sen älypuhelimeesi tai tablet-tietokoneellesi Third Ironin sivuilta.

Katso BrowZinen ohjevideo Youtubessa (englanniksi)

Etsi e-lehtiä BrowZinen avulla

Etsi e-lehtiä

BrowZinen avulla löydät erityisesti kirjaston kansainvälisiä elektronisia lehtiä, joten käytä englanninkielisiä hakusanoja. Kirjastoon tilattuja ja avoimesti verkossa olevia suomalaisia  e-lehtiä voit etsiä niiden nimellä.

BrowZine-mobiilisovellus

BrowZinelle on saatavissa myös oma mobiilisovellus. Voit ladata sen älypuhelimeesi tai tablet-tietokoneellesi Third Ironin sivuilta.

 

BrowZinen mobiilisovelluksen etusivun aiheita ja e-lehtien kansikuvia.

Saavutettavuusseloste