Siirry pääsisältöön

Kirjastonkäyttäjän opas

Tietoa ja ohjeita kirjaston käytöstä ja palveluista.

Celia

Celia-palvelu lukemisesteisille

Saavutettavuuskirjasto Celia tuottaa ja välittää kirjallisuutta saavutettavassa muodossa mm. äänikirjoina ja pistekirjoina kaikille lukemisesteisille. Celia-palvelun käyttäjätunnukset tehdään kirjastossa. Palvelu on maksuton.

Celian palvelut korkeakouluopiskelijalle

SeAMK Kirjaston kautta palveluun ovat oikeutettuja SeAMKin opiskelijat, joille lukeminen on vaikeaa tai mahdotonta esimerkiksi lukivaikeuden, vamman tai sairauden aiheuttaman lukemisesteen vuoksi. Jos lukeminen tuottaa hankaluuksia, ota yhteyttä SeAMK Kirjastoon saadaksesi Celia-asiakkuuden. Huomioithan, että sähköpostilla on useampi kuin yksi vastaanottaja. Älä lähetä lukisuositusta tai muita todistuksia sähköpostissa.

Pidennetty laina-aika kurssikirjoille

SeAMKin opiskelijat, jotka ovat Celia-asiakkaita, saavat halutessaan kurssikirjoille pidennetyn neljän viikon laina-ajan normaalin kahden viikon sijaan. Pidennyksen laina-aikaan saa ottamalla yhteyttä SeAMK Kirjastoon.

Esteetön opiskelu SeAMKissa

Seinäjoen ammattikorkeakoulun opinto-ohjaajat toimivat esteettömyysasioiden yhteyshenkilöinä omilla koulutusaloillaan. Lisätietoa saavutettavuudesta ja esteettömyydestä SeAMKissa.

Saavutettavuusseloste