E-kirjasto

E-kirjoja, e-lehtiä, hakuteoksia ja tietokantoja SeAMKin tutkinto-opiskelijoiden ja henkilökunnan käyttöön. E-aineistoja voi käyttää SeAMKin verkossa olevilta tietokoneilta tai verkon ulkopuolelta kirjautumalla SeAMK-tunnuksilla etäkäyttöön.

Loading...

.

Ohjeita e-aineistojen käyttöön

Uudet ja koekäytössä olevat e-aineistot

Loading...
Uutuushankintoja tai aineistoja, jotka ovat määräajan seamkilaisten testattavissa.
Maaseudun Tulevaisuus -sanomalehden näköisversio. Näköislehtinä luettavanasi on viimeisimmät Maaseudun Tulevaisuuden numerot sekä perjantaisin ilmestyvät Viikonvaihde -liitteet. Arkistosta löytyy juttuja vuodesta 1990 lähtien. Sisältää myös Kantri-kuukausiliitteen viimeisimmät numerot ja arkiston. Max. 3 yhtäaikaista käyttäjää, ei etäkäyttöä SeAMKin verkon ulkopuolelta.
Koekäytössä | Trial
OppiTroppi on klassiselle tietopeli-logiikalle rakentuva oppimisympäristö, jossa oppiminen on mukavaa. Oppimista tukevat videojohdannot ja nopeat, vastauskohtaiset palautteet sekä mahdollisuus pelin aikaiseen lisäopiskeluun. Oppimissisällöt: Lääkelaskenta ja Kansansairaudet
ST-Akatemian Online-palvelusta on hankittu kolme e-kirjaa: Osakeyhtiön tilinpäätösmalli, Tilintarkastajan raportointi ja Kansainväliset tilintarkastusalan standardit.

Tarvitsetko apua?

Kysy

 kirjastosta

 Jelpparista

  kirjaston chatissa
Chat-ikkuna avautuu näytön alareunasta.

Ohjeita kirjaston ja aineistojen käyttöön

Loading...
Loading...
title
Loading...