Skip to main content

SeAMK-Finna: Etusivu

Tervetuloa SeAMK-Finna oppaaseen! Tämän oppaan avulla saat tietoa siitä, mikä SeAMK-Finna on, mitä sieltä löytyy ja miten se toimii. Opas sisältää myös SeAMK-Finnan hakulaatikot sekä kaikki julkaisemamme esitteet ja opasvideot, yhteen paikkaan koottuna.

Mikä SeAMK-Finna on?

SeAMK-Finna on SeAMK Kirjaston verkkopalvelu. Voit etsiä tietoa, tehdä varauksia ja uusia lainasi SeAMK-Finnassa. Lue lisää Plarattua-blogista!​

SeAMK-Finna pähkinänkuoressa

SeAMK-Finnasta löytyy samalla haulla sekä Seinäjoen ammattikorkeakoulun kirjaston painetut kirjat ja lehdet että kirjaston hankkimat elektroniset aineistot, esim. e-kirjat, e-lehdet ja tietokannat. Finna löytää myös kotimaisia ja kansainvälisiä artikkeleita joko viitetietoina tai kokoteksteinä.


SeAMK-Finnalla löydät

  • kirjaston painetut kirjat, lehdet ja opinnäytetyöt
  • kirjaston hankkimat e-kirjat ja e-lehdet
  • kirjaston hankkimat tietokannat
  • Theseukseen tallennetut SeAMKin opinnäytetyöt
  • SeAMKin henkilökunnan julkaisut
  • artikkeleita kansainvälisistä e-lehdistä

 

Kirjaudu sisään SeAMK-Finnaan

Kirjautuneena voit katsella omia henkilötietojasi, laina-, maksu- ja varaustietojasi sekä uusia lainojasi ja tehdä varauksia. Voit myös tallentaa tekemiäsi tiedonhakuja ja suosikkeja myöhempää käyttöä varten. Tämän lisäksi Seinäjoen ammattikorkeakoulun opiskelijat ja henkilökunta voivat omilla SeAMK-tunnuksillaan etäkäyttää kirjaston e-aineistoja.

SeAMKin opiskelijat ja henkilökunta kirjautuvat Finnaan SeAMK-tunnuksillaan (Haka-kirjautuminen).
Muut asiakkaat kirjautuvat sähköpostiosoitteella.