Skip to main content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

E-kirjat

Tietoa kirjaston hankkimista e-kirjapalveluista ja ohjeita niiden käyttöön.

Alma Talent Fokus

HUOM! Alma Talent Fokus -palvelu on siirtynyt Alma Talent Verkkokirjahylly -palvelun osaksi. Fokuksen teokset löytyvät nyt Verkkokirjahyllyn Päivittyvät hakuteokset -hyllystä.

Kokoelman sisältö

E-kirjoja juridiikan, taloushallinnon, verotuksen ja yritystoiminnan aloilta. Palvelussa SeAMKin käytettävissä Juridiikkafokus, Talousfokus ja Verotusfokus.

Mistä e-kirjat löytyvät?

Fokuksen yksittäiset e-kirjat ja palvelut löytyvät SeAMK-Finnasta. Kaikki teokset löytyvät myös Alma Talent Verkkokirjahyllyn Päivittyvät hakuteokset -hyllystä.

Käyttöoikeus ja kirjautuminen

SeAMKin opiskelijat ja henkilökunta. Paikalliskäyttäjät kirjaston tiloissa. Käytössä SeAMKin verkossa ja etäkäytön kautta. Kirjautuminen etäkäyttöön SeAMKin tunnuksilla. Ohjeet etäkäyttöön.

Samanaikaisten käyttäjien määrä

Ei rajoituksia.

E-kirjan lataaminen ja lukeminen

Fokuksen teoksia luetaan tietokoneen selaimessa. Kirjoja ei voi ladata tietokoneelle eikä muille laitteille. Erityistä lukuohjelmaa ei tarvita.

Tulostaminen

Tulostamista ei ole rajoitettu.

Käyttöohjeita

Pikaohje Fokus-palvelun käyttöön

Sallittu ja kielletty käyttö

Juridiikkafokus - käyttöoikeudet ja etäkäyttö
Talousfokus ja Verotusfokus - käyttöoikeudet ja etäkäyttö

Muuta

Alma Talentin verkkopalveluihin voi myös luoda henkilökohtaisen tilin, jolloin kaikki SeAMKin hankkimat Alma Talent -palvelut ovat käytössä yhdellä kirjautumisella. Kirjautuminen ei ole välttämätöntä.

Saavutettavuusseloste