E-kirjasto

E-kirjoja ja e-lehtiä sisältäviä tietokantoja, hakuteoksia ja muita e-aineistoja SeAMKin opiskelijoiden ja henkilökunnan käyttöön. E-aineistoja voi käyttää SeAMKin verkossa tai verkon ulkopuolelta kirjautumalla SeAMK-tunnuksilla etäkäyttöön.

Loading...

.

Ohjeita e-aineistojen käyttöön

Uudet ja koekäytössä olevat e-aineistot

Loading...
Uutuushankintoja tai aineistoja, jotka ovat määräajan seamkilaisten testattavissa.
Uusi | New
SeAMKin verkossa olevilta koneilta käytettävissä viisi lehteä: Evento+S&A, Hyvä Puhtaus, Metsälehti, Rakennuslehti, Sydän-lehti. Kutakin lehteä voi lukea yksi lukija kerrallaan. Ei etäkäyttöä.
Kasvatus-, koulutus- ja opetusalan kansainvälinen tietokanta, joka sisältää lehtiä ja niiden artikkeleita, raportteja ja kirjoja sekä niiden viitetietoja.
Artikkeleita, e-lehtiä ja raportteja elintarviketeollisuuden ja maataloustuontannon eri aiheisiin.
Koekäytössä | Trial
OppiTroppi on klassiselle tietopeli-logiikalle rakentuva oppimisympäristö, jossa oppiminen on mukavaa. Oppimista tukevat videojohdannot ja nopeat, vastauskohtaiset palautteet sekä mahdollisuus pelin aikaiseen lisäopiskeluun. Oppimissisällöt: Lääkelaskenta ja Kansansairaudet
Sanakirja.fi on MOT Online -sanakirjapalvelun laajennus, joka sisältää suosituimmat MOT-sanakirjat uudella tavalla toteutettuna. SeAMKin opiskelijat ja henkilökunta voivat tilata SeAMKin sähköpostiin kirjautumislinkin ja luoda palveluun tilin.
Statista on yksi maailman kattavimmista tilastotietoon ja markkinadataan keskittyneistä sivustoista. Statista sisältää 1,5 miljoonaa tilastoa, markkinaennustetta, toimialakohtaista julkaisua, raporttia ja infograafia. Sivusto kokoaa yhteen alakohtaisen talous- ja kuluttajatiedon, mielipidekyselyt sekä maailmantalouden kiinnostavimmat trendit.
Teacher Reference Center (TRC) -tietokanta sisältää tietoja opetuksen ja hallinnon alan lehdistä ja kirjoista. Myös artikkeleiden kokotekstejä.

Tarvitsetko apua?

Kysy

 kirjastosta

 Jelpparista

  kirjaston chatissa
Chat-ikkuna avautuu näytön alareunasta. Chatin kiinniollessa voit jättää viestin.

Ohjeita kirjaston ja aineistojen käyttöön

Loading...
Loading...
title
Loading...